Poslanecký klub Pirátů hledá nového parťáka do mediálního týmu!

12. 09. 2018
Tagy
Poslanecký klub Pirátů hledá nového parťáka do mediálního týmu!

Cítíš, že PR je cesta, po které se chceš vydat? Pak máš příležitost začít jako Junior copywriter na Mediálním odboru Pirátů! Budeš pracovat se sociálními sítěmi, psát články a tiskové zprávy na web a sem tam připravíš i podklady pro výstup poslanců v médiích. Taky se naučíš, jak funguje pirátská administrativní správa a pochytíš mnoho cenných zkušeností od naší PR a našeho SM managera!

Co k tomu potřebuješ? Předně dobrou znalost mateřštiny jak slovem, tak písmem. Hledáme kreativního člověka, ideálně s praxí v médiích. Hlavní je zájem o politiku, který přetavíš ve zodpovědnou práci. Je to možnost, jak obraz Pirátů nejen vnímat, ale dokonce jej vytvářet!

Nabízíme odměnu až 25 000 + 5000 ,- Kč měsíčně na IČO, možnost podílet se na smysluplné a transparentní politice. Náročnou práci, která může učinit českou politiku a společnost lepším prostředím. Vedení toho nejlepšího a nejschopnějšího týmu dobrovolníků na české politické scéně.

Pokud máš zájem, mrkni na tento inzerát. Budeme se těšit!

Kam dále?